Welkom bij de Leidse Video en Smalfilm Liga: LVSL

introfotoDe Leidse Video en Smalfilm Liga (LVSL) wil iedereen enthousiast maken voor het filmen op welke manier dan ook. Veel mensen filmen met een smartphone, maar doen verder niets meer met de opnamen. Bij de LVSL kunt u ervaren hoe leuk het is, daar een leuk filmpje van te maken.

In deze Coronatijd zijn de avonden voor de veiligheid van iedereen aangepast, maar heeft u interesse in onze club, dan kunt u altijd contact opnemen via info@lvsl.nl


Actueel bij de LVSL

In verband met het Corona-virus zijn er tot en met 21 september 2020 geen bijeenkomsten van de Leidse Video en Smalfilm Liga in ons clubgebouw Vogelvlucht. Zodra dit weer wel mogelijk is, melden we dat ook op deze pagina van onze website.

Natuurlijk kunt u wel zonder gevaar onze website uitgebreid bekijken en kunt u meer informatie krijgen als u contact opneemt met info@lvsl.nl

Vanuit de bestuursvergadering van 26 november 2019

op .

Het bestuur heeft weer vergaderd. Het einde van 2019 nadert en dus zijn de voorbereidingen voor de jaarvergadering in februari 2020 al weer in gang gezet.
Besproken zijn de volgende zaken:

  • Het programma voor de eerste helft van 2020. De Activiteitencommissie heeft prima werk geleverd. Het bestuur staat volledig achter het voorgestelde programma. Dit programma zal binnenkort op de website gepubliceerd worden.
  • Op 6 januari 2020 staat het Nieuwjaarsbuffet weer op het programma. Nadere informatie volgt via een aparte email.
  • Leidse Video en Smalfilm Liga-plus: er komt weer een juryherhalingstraining aan voor de juryleden van de NOVA. Bij de LVSL zijn twee erkende juryleden. Wie eventueel belangstelling heeft om ook jurylid te worden, kan info verkrijgen bij André.
  • De contributie voor ZH'12 blijft € 20,--.
  • Reportageteam: Voor de goede orde: de naam is nogal eens verwarrend, omdat gedacht wordt, dat je lid moet zijn van het Reportageteam. Maar dat is onjuist. In principe is ieder LVSL-lid óók lid van het Reportageteam. Voor de LVSL is het zogenaamde Reportageteam uitermate belangrijk om meerdere redenen. Op de jaarvergadering zullen we daar uitgebreid aandacht aan besteden.
  • De Denktankvergadering heeft weer heel wat suggesties opgeleverd. Die zullen vooral bij de Activiteitencommissie besproken worden, omdat het merendeel van de suggesties het programma betreft.
  • Op 23 april 2019 brengt de Leidse Video en Smalfilm Liga een tegenbezoek aan de Ronde Venen. Dit is de club, die in november 2019 bij ons geweest is met veel van hun leden. We zouden het fijn vinden als er ook veel LVSL-ers mee zouden gaan naar de Ronde Venen.
  • Uiteraard zijn ook de financiën besproken. Ook daarover zult u meer te horen krijgen tijdens de jaarvergadering.
Het bestuur vergadert weer op 15 januari 2020.

André van der Tuijn

Kennismaken

kennismaken

U kunt vrijblijvend kennismaken met de LVSL.
Meer informatie kunt krijgen via info@lvsl.nl 

Meer informatie

Onze activiteiten

activiteiten

De LVSL is een actieve club. Buiten de zomervakantie hebben we iedere week een activiteit. Op de kalender vindt u een overzicht van alle activiteiten.

Meer informatie

Bekijk onze films

filmskijken

In de Toonzaal vindt u een overzicht van films die door onze leden zijn gemaakt.

Bekijk onze films

lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)