LVLS lid Nick van Buul genomineerd voor de vrijwilligersprijs 2017

De jury van de Leidse Vrijwilligersprijs heeft de genomineerden voor 2017 bekend gemaakt. Er zijn twee prijzen: de Organisatieprijs en de Leidse Vrijwilligersprijs 2017. In beide categorieën zijn drie (groepen) vrijwilligers of vrijwilligersorganisaties genomineerd. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de feestelijke prijsuitreiking in de Burgerzaal van het Stadhuis op donderdag 7 december 2017.

De genomineerden voor de Leidse Vrijwilligersprijs:

Rijk van Kommer: onder andere vrijwilliger bij St. Radius, St. de Bloeiende kip, bestuurslid seniorenpersoneelsvereniging NEM , vrijwilliger bij Overrhyn en controleur bij de postzegelvereniging.

Ferry Rigault: onder andere vrijwilliger bij Rivierduinen, Activite, Gemiva – SVG, Libertas, de Boekenzolder, St. Peen en Ui, Gilde Samenspraak, de wijk Tuinstad-Staalwijk.

Nick van Buul: onder andere vrijwilliger bij St. Leiden Helpt, het Rode Kruis, verkeersregelaar bij de Leiden Marathon, (figuranten)rollen in de herbegrafenis van Diederick van Leyden Gael in 2013, de film Goeie Mie en de 3 oktoberoptocht, ambassadeur Kinderzwerfboek, collectant Kinderhulp.

Succes Nick bij de verkiezing!

lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)