Nieuws over het project De Drieslag

Beste leden van de LVSL,

Er is nieuws over het project De Drieslag. De première van de in ZH’12 gemaakte documentaires in het kader van project De Drieslag is op 25 november 2017 in Theater De Tuyter in Krimpen aan de IJssel. De aanvang is 14.00 uur en het einde is rond 21.00 uur. Uiteraard zijn alle LVSL-leden welkom om dit documentaire festival bij te wonen.

Het is een echt festival, zonder jury en zonder prijzen. Na elke film is een kort gesprek met de maker over zijn redenen om deze film te maken. Voor iedereen geldt dat de kaarten tevoren moeten worden besteld via de website van de regio. Ook kan je dan aangeven of je het diner wilt gebruiken. Het theater ligt bij een winkelcentrum dat om 18.00 sluit. De kaarten kosten € 5 en het diner € 19,95

Alle informatie staat op https://zh12.videofilmers.nl/index.php/de-drieslag.html Hier kunnen ook de makers kunnen hun film aanmelden. Dit moet voor 15 november 2017.

De film moet verzonden worden naar Kees van Driel. Het kan via We Transfer naar: kees@vandriel.nl of op een usb stick naar: Rietzangerstraat 8, 3281JT Numansdorp.

Namens de projectgroep De Drieslag,
Willemien Rotteveel

lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)