Stemmen voor publieksprijs

Geachte bestuursleden van de LVSL,

Zouden jullie ons willen helpen met het binnenhalen van de publieksprijs van Oud Leiden door onderstaande tekst (of iets aangepast) door te sturen naar de leden van de LVSL. De prijs in de wacht slepen voor deze mooie manifestatie, mede door jullie nog zichtbaar via de video, zou voor ons geweldig zijn. Ik hoor graag of jullie hiertoe bereid bent.

Met hartelijke groeten,

Lodewijk Kallenberg

De Stichting Historische Begraafplaats Groenesteeg dingt mee naar de Publieksprijs van de Historische Vereniging Oud Leiden voor de beste historische manifestatie van de afgelopen vijf jaar. Uit de 60 aanmeldingen is een zestal genomineerd, waaronder die van de begraafplaats met de titel De herbegrafenis van Diederik van Leyden Gael. De LVSL heeft meegewerkt aan deze manifestatie en de door de LVSL gemaakte video wordt nog in de aula vertoond en verkocht.

herbegrafenisDe jury die tot deze nominatie kwam sprak over "De indrukwekkende processie - met mooie bijrollen voor burgemeester Henri Lenferink, rector magnificus Carel Stolker en cabaretier Jochem Myjer - die veel volk op de been bracht".

Wij hopen dat u wilt helpen om deze prijs in de wacht te slepen. Het zou voor de stichting Groenesteeg geweldig zijn als dit lukt. U kunt uw stem uitbrengen door te klikken op:

www.leidschdagblad.nl/leiden-en-regio/stem-hier-op-de-publieksprijs-historische-vereniging-oud-leiden

helemaal naar beneden scrollen en dan stemmen op de "Herbegrafenis Diederik van Leyden Gael".

Lukt dit niet volg dan de volgende stappen:
1. Klik op: Leiden en Regio
2. Klik op: Stem hier op de Publieksprijs Historische Vereniging Oud Leiden
3. Stem op: Herbegrafenis Diederik van Leyden Gael.

U kunt vanaf nu tot en met 29 oktober stemmen. Wij stellen het zeer op prijs als u deze email ook verder wilt doorsturen naar zoveel mogelijk anderen. Ook zou het geweldig zijn als u dit bericht op Facebook plaatst.

Bij voorbaat hartelijk dank en met vriendelijke groeten,

Lodewijk Kallenberg,
voorzitter Stichting Begraafplaats Groenesteeg

lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)