Filmer(s) en editor(s) gevraagd!

Naar aanleiding van een oproep op Facebook van Sleutelstad waarin gevraagd wordt om diverse vrijwilligers (zie ook http://sleutelstad.nl/vacatures/) ben ik sinds kort samen met 1 vaste filmer/editor als editor en soms als filmer op vrijwillige basis werkzaam bij Sleutelstad.nl

De video’s worden geplaatst op Facebook, YouTube en daarmee ook op hun eigen website. Ze hebben hiermee een erg groot bereik. Er is veel werk te doen en er kunnen best nog meer filmers en editors aan de slag. En waar anders dan bij de LVSL vindt je die?

Op de redactie staat een nieuwe computer waar je met Magix kan monteren, maar dat kan uiteraard ook met je eigen hard- en software. Zo monteer ik op mijn laptop met extra groot tweede scherm en Final Cut Pro X op de tijden dat het mij uitkomt. Het zijn uiteraard vaak nieuwsitems die het liefst dezelfde dag geplaatst moeten worden, maar daarnaast ook items waar je een of meerdere dagen de tijd voor hebt. Ik zie het als een goede leerschool om het beste uit mijzelf te halen, te leren van je fouten. En erg leuk bovendien, want je doet allerlei contacten op.

Zie je het ook wel zitten, of heb je vragen hierover: bel (0630599720) of mail (hans@stauttener.nl) mij dan.

vacature

lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)