Aan alle leden van de LVSL

Alhoewel de zon vreselijk zijn best doet en ons verrast met tropische temperaturen, gaat het leven gewoon door. Ook voor de Activiteitencommissie (AC) van de LVSL. Er is dan ook weer hard gewerkt aan het samenstellen van het programma voor de komende clubavonden voor de maanden september t/m december a.s.

En er gaat het een en ander veranderen, met name de zgn. Cursusavonden. (2e maandagavond van de maand) en de Workshops digitaal monteren. (4e maandagavond van de maand)

Afgelopen maanden was er op de Cursusavonden de zgn. tafeltjesavond. Groepjes LVSL leden hebben zich beijverd om gezamenlijk een film te maken. De resultaten hiervan zijn te zien op de 1e clubavond in september a.s. (5e sept.) Zij die hebben meegedaan hebben veel geleerd, maar zijn ook vaak problemen tegengekomen.

Daarom de vraag: “Hoe maken de professionals een speelfilm”

Wel op die vraag komt tijdens de komende vier cursusavonden het antwoord. Ross Walker (producent) en Chuck Borden (regisseur), welke samen de speelfilm “Purgatorium” hebben gemaakt, komen dat aan ons vertellen. In de bijlage: “Inhoud van de komende Cursusavonden” staat het programma voor deze avonden.

Verder vind je in de tweede bijlage: “Hoe nu verder met de Workshops digitaal monteren” Informatie over de nieuwe opzet van deze workshops.

Lees de beide bijlagen even door en maak je plan voor de komende LVSL avonden. Het worden weer leerzame avonden en natuurlijk ook weer gezellig.

De AC rekent op een grote deelname aan beiden avonden. Dus graag tot ziens in september.

Met vriendelijke groet, mede namens de leden van de Activiteitencommissie,

Pim Perquin

Download de bestanden

 

lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)