Welkom bij de Leidse Video en Smalfilm Liga: LVSL

introfotoDe Leidse Video en Smalfilm Liga (LVSL) is de grootste film- en videoclub van Nederland. We zijn in staat gebleken om de leden enthousiast te maken en te houden voor het filmen door een boeiend programma aan te bieden voor alle leden. Afgezien van de feestdagen is er elke maandagavond wat te doen. Het seizoen loopt van begin september tot half mei.

Voor de LVSL staat voorop dat iedereen plezier beleeft aan deze hobby; niets moet en alles mag. Van alle activiteiten kan gezegd worden dat het vrijstaat of een lid er wel of niet aan deelneemt. Niemand die iemand wat kwalijk neemt.

Wij nodigen u bij deze van harte uit om op één van onze gezellige avonden langs te komen. U wordt dan verder op de hoogte gebracht van het reilen en zeilen bij de club. U kunt als aspirantlid drie (aansluitende) avonden bijwonen, waarna u kunt beslissen of u wel of niet lid wilt worden.


Actueel bij de LVSL

In verband met het Corona-virus zijn er tot en met augustus 2020 geen bijeenkomsten van de Leidse Video en Smalfilm Liga in ons clubgebouw Vogelvlucht. Zodra dit weer wel mogelijk is, melden we dat ook op deze pagina van onze website. Natuurlijk kunt u wel zonder gevaar onze website uitgebreid bekijken en als u het een en ander aanspreekt, bent u uiteraard van harte welkom als de avonden in september 2020 weer starten.

Vraagt u maar !!!

op .

Steeds op de 4e maandagavond van de maand hebben we de “Workshops”. In het verleden hadden de workshopleiders een onderwerp voorbereid dat zij wilden gaan behandelen met hun cursisten. Als echter eerder aangekondigd, gaat dit in de komende maanden wijzigen. Het wordt nu: “U vraagt en wij draaien” !!!

Daarbij is “U” de cursist en “WIJ” de workshopleider. Dus geen vragen, geen les. “Zo heet zal de soep wel niet gegeten worden”, maar het is wel de bedoeling dat de cursisten nadenken over het (de) onderwerp(en) waar zij meer van willen weten. Of ben je ergens tegenaan aangelopen tijdens je montage. Welnu stel die vraag !!!

Maar wel vóóraf, dus steeds enkele dagen voor de komende workshopavond.

Dan kan het antwoord op je vraag door de workshopleider worden voor bereid. Voor de volledigheid geef ik onderstaand de workshops weer, samen met het e-mail adres van de betreffende workshopleider.

  1. Adobe Première - Kees v.d. Burg info@beeldproducties.nl Benedenzaal – voorste deel
  2. Magix - Leo Voorham leovoorham@gmail.com Benedenzaal – Barzijde
  3. Pinnacle 16 en hoger - Cees Landwier cees@landwier.nl Zaal -4- boven
  4. Edius - Arthur de Boer awdeboer@macrovision.nl Computerzaal – boven
  5. FInal Cut X - Toon Verhoeven toon@mac.com Zaal Jes – beneden links
  6. iMovie - Laurent Scowcroft scowcrofts@me.com Peuterzaal – beneden links

Wie stelt de eerste vraag ??? Ik ben benieuwd.

Pim Perquin

Kennismaken

kennismaken

Als gast mag u drie opeenvolgende LVSL avonden bijwonen. Een mooie manier om de club te leren kennen en te beslissen of u lid wilt worden.

Meer informatie

 

Onze activiteiten

activiteiten

De LVSL is een actieve club. Buiten de zomervakantie hebben we iedere week een activiteit. Op de kalender vindt u een overzicht van alle activiteiten.

Meer informatie

Bekijk onze films

filmskijken

In de Toonzaal vindt u een overzicht van films die door onze leden zijn gemaakt.

Bekijk onze films

lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)