Welkom bij de Leidse Video en Smalfilm Liga: LVSL

introfotoDe Leidse Video en Smalfilm Liga (LVSL) is de grootste film- en videoclub van Nederland. We zijn in staat gebleken om de leden enthousiast te maken en te houden voor het filmen door een boeiend programma aan te bieden voor alle leden. Afgezien van de feestdagen is er elke maandagavond wat te doen. Het seizoen loopt van begin september tot half mei.

Voor de LVSL staat voorop dat iedereen plezier beleeft aan deze hobby; niets moet en alles mag. Van alle activiteiten kan gezegd worden dat het vrijstaat of een lid er wel of niet aan deelneemt. Niemand die iemand wat kwalijk neemt.

Wij nodigen u bij deze van harte uit om op één van onze gezellige avonden langs te komen. U wordt dan verder op de hoogte gebracht van het reilen en zeilen bij de club. U kunt als aspirantlid drie (aansluitende) avonden bijwonen, waarna u kunt beslissen of u wel of niet lid wilt worden.


Actueel bij de LVSL

In verband met het Corona-virus zijn er tot en met augustus 2020 geen bijeenkomsten van de Leidse Video en Smalfilm Liga in ons clubgebouw Vogelvlucht. Zodra dit weer wel mogelijk is, melden we dat ook op deze pagina van onze website. Natuurlijk kunt u wel zonder gevaar onze website uitgebreid bekijken en als u het een en ander aanspreekt, bent u uiteraard van harte welkom als de avonden in september 2020 weer starten.

Aan de slag!!!

op .

In dit artikel vinden jullie informatie over de komende maandagavond. Op deze avond starten we met een nieuwe invulling van de 'Cursusavonden'. Leden die eerder hebben meegedaan aan de beginners- en gevorderdencursus zijn al geïnformeerd.

Maar, er is een wijziging gekomen in de samenstelling van de groepen. (zie bijlage) A.s. maandag zullen de groepen definitief worden samengesteld, dus als je wilt wijzigen, laat je horen. Ook als je verder niet mee wilt doen, hoor ik dat graag. Liefst al voor a.s. maandag.

En, als je niet bent ingedeeld in een van de groepen en je wilt toch meedoen, kom dan a.s. maandagavond. Je wordt dan - met open armen - ontvangen en in een van de groepen ingedeeld.

Verder stuur ik jullie de lijst met 'Filmonderwerpen' waaruit een keuze gemaakt kan worden. Uiteraard mogen de groepen ook een eigen idee uitwerken, zoals de groep Joop Mosterd/Coby Haring e.a.

Blijft over de wens dat iedereen dit idee van de activiteitencommissie met enthousiasme zal ontvangen. W zijn immers lid van een filmclub en streven naar optimale kwaliteit van onze films. Dat wordt alleen bereikt door goede voorbereiding en ervaring. Dat juist wordt jullie aangeboden, dus grijp die kans !!!

Ik hoop velen van jullie te ontmoeten a.s. maandagavond.

Met vriendelijke groet,

Pim Perquin

 

Kennismaken

kennismaken

Als gast mag u drie opeenvolgende LVSL avonden bijwonen. Een mooie manier om de club te leren kennen en te beslissen of u lid wilt worden.

Meer informatie

 

Onze activiteiten

activiteiten

De LVSL is een actieve club. Buiten de zomervakantie hebben we iedere week een activiteit. Op de kalender vindt u een overzicht van alle activiteiten.

Meer informatie

Bekijk onze films

filmskijken

In de Toonzaal vindt u een overzicht van films die door onze leden zijn gemaakt.

Bekijk onze films

lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)