Welkom bij de Leidse Video en Smalfilm Liga: LVSL

introfotoDe Leidse Video en Smalfilm Liga (LVSL) is de grootste film- en videoclub van Nederland. We zijn in staat gebleken om de leden enthousiast te maken en te houden voor het filmen door een boeiend programma aan te bieden voor alle leden. Afgezien van de feestdagen is er elke maandagavond wat te doen. Het seizoen loopt van begin september tot half mei.

Voor de LVSL staat voorop dat iedereen plezier beleeft aan deze hobby; niets moet en alles mag. Van alle activiteiten kan gezegd worden dat het vrijstaat of een lid er wel of niet aan deelneemt. Niemand die iemand wat kwalijk neemt.

Wij nodigen u bij deze van harte uit om op één van onze gezellige avonden langs te komen. U wordt dan verder op de hoogte gebracht van het reilen en zeilen bij de club. U kunt als aspirantlid drie (aansluitende) avonden bijwonen, waarna u kunt beslissen of u wel of niet lid wilt worden.


Actueel bij de LVSL

In verband met het Corona-virus zijn er tot en met augustus 2020 geen bijeenkomsten van de Leidse Video en Smalfilm Liga in ons clubgebouw Vogelvlucht. Zodra dit weer wel mogelijk is, melden we dat ook op deze pagina van onze website. Natuurlijk kunt u wel zonder gevaar onze website uitgebreid bekijken en als u het een en ander aanspreekt, bent u uiteraard van harte welkom als de avonden in september 2020 weer starten.

Films aanmelden voor het Reisfestival op 25 juli 2015

op .

Ieder jaar organiseert de regio ZH12 een reisfilmfestival. Zo ook dit jaar: Reisfilmfestival op zaterdag 25 juli 2015 in het clubgebouw van Videoclub LUX. Voor dit festival moet het LVSL bestuur films voordragen aan het organiserende ZH12. Nu de vakantieperiode begonnen is, kunnen we geen beoordelingsavond meer organiseren. Maar wie denkt, dat hij een vakantiereisfilm heeft, dan kan die die bij mij aanmelden.

Het bestuur zal dan de film beoordelen of die genoeg kwaliteit heeft voor het regiofestival. Als dit het geval is, dan moet daarna de maker van de film ZELF de aanmelding doen en ontvangt van het bestuur het formulier. Een en ander moet voor 1 juli bij de Regio binnen zijn. Als termijn van aanmelding bij het bestuur van de LVSL geldt: uiterlijk 15 juni.

Graag verzenden per wetransfer naar voorzitter@lvsl.nl En dit geldt alleen voor LVSL leden met NOVA-lidmaatschap.

Kennismaken

kennismaken

Als gast mag u drie opeenvolgende LVSL avonden bijwonen. Een mooie manier om de club te leren kennen en te beslissen of u lid wilt worden.

Meer informatie

 

Onze activiteiten

activiteiten

De LVSL is een actieve club. Buiten de zomervakantie hebben we iedere week een activiteit. Op de kalender vindt u een overzicht van alle activiteiten.

Meer informatie

Bekijk onze films

filmskijken

In de Toonzaal vindt u een overzicht van films die door onze leden zijn gemaakt.

Bekijk onze films

lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)