Welkom bij de Leidse Video en Smalfilm Liga: LVSL

introfotoDe Leidse Video en Smalfilm Liga (LVSL) is de grootste film- en videoclub van Nederland. We zijn in staat gebleken om de leden enthousiast te maken en te houden voor het filmen door een boeiend programma aan te bieden voor alle leden. Afgezien van de feestdagen is er elke maandagavond wat te doen. Het seizoen loopt van begin september tot half mei.

Voor de LVSL staat voorop dat iedereen plezier beleeft aan deze hobby; niets moet en alles mag. Van alle activiteiten kan gezegd worden dat het vrijstaat of een lid er wel of niet aan deelneemt. Niemand die iemand wat kwalijk neemt.

Wij nodigen u bij deze van harte uit om op één van onze gezellige avonden langs te komen. U wordt dan verder op de hoogte gebracht van het reilen en zeilen bij de club. U kunt als aspirantlid drie (aansluitende) avonden bijwonen, waarna u kunt beslissen of u wel of niet lid wilt worden.


Actueel bij de LVSL

In verband met het Corona-virus zijn er tot en met augustus 2020 geen bijeenkomsten van de Leidse Video en Smalfilm Liga in ons clubgebouw Vogelvlucht. Zodra dit weer wel mogelijk is, melden we dat ook op deze pagina van onze website. Natuurlijk kunt u wel zonder gevaar onze website uitgebreid bekijken en als u het een en ander aanspreekt, bent u uiteraard van harte welkom als de avonden in september 2020 weer starten.

Het bestuur van de LVSL zoekt steeds naar nieuwe uitdagingen!!!

op .

De LVSL is een overeenkomst aangegaan met filmproducent Ross Walker. Het betreft het filmproject “Purgatorium”, welke filmproject door hem en professionele filmmakers wordt geproduceerd. Om evenwel voldoende sponsorgelden bijeen te krijgen heeft hij onze hulp nodig.

Wij als LVSL vragen die subsidies aan bij diverse organisaties en/of subsidiegevers. Wel wordt vastgelegd dat de LVSL op geen enkel wijze financieel verantwoordelijk is, of wordt.

Een van deze subsidiegevers nu is: Fonds voor Cultuurparticipatie te Utrecht. Toekenning van subsidie door dit fonds - 5.000 euro - is sterk afhankelijk van support. En jij kan - als lid van de LVSL - die support geven. (Maar ook je familie, etc.)

Wat is het voordeel voor de LVSL als het filmproject “Purgatorium” doorgaat? Leden van de LVSL mogen aanwezig zijn op de filmset en daar ook assisteren. (Zie ook op de website www.jijmaakthetmee.nl) bij ons project: Hollywood in Holland)

Al met al dus een unieke kans om professioneel filmen van nabij mee te maken en daardoor veel te leren. Bovendien krijgen we van deze filmmakers op vijf avonden een professionele workshop in Vogelvlucht. Dus redenen genoeg om dit filmproject “Purgatorium”, te steunen. Maar hoe doe je dat ?

Voordat jij je steun geeft, moet je via de volgende link een account aanmaken: https://www.jijmaakthetmee.nl/user/register ,of daar inloggen via je Facebook account. Zonder facebook vraagt bij het aanmaken van je account om je e-mailadres, voor- en achternaam. Verder moet je simpele vraag beantwoorden. (Antwoord: Rutte) Daarna worden er een aantal vragen gesteld die ikzelf als volgt heb bentwoord: Vraag werkzaam bij: Mijn antwoord: Lid van de LVSL Vraag interesse: Mijn antwoord: Filmen Daarna een wachtwoord (2x) invullen en je kunt inloggen.

(Soms lukt het niet gelijk, dan kun je, na het invullen van de e-mailadres, een nieuw wachtwoord opvragen en alsnog de vragen invullen) Als je een account hebt, kun je via onderstaande link je stem uitbrengen: https://www.jijmaakthetmee.nl/aanvraag/hollywood-holland. (Zie: “beslis mee”) Uiteraard mag je ook zelf een tekst maken voor de antwoorden en zie dan mijn tekst maar als een “voorzetje”. Als er iets onduidelijk is hoor ik het graag!

We hebben veel stemmen (steun) nodig, dus steun dit project. Maar doe het snel, want de tijd om te steunen is maar kort !!!!

Met vriendelijke groet,

Pim Perquin

Kennismaken

kennismaken

Als gast mag u drie opeenvolgende LVSL avonden bijwonen. Een mooie manier om de club te leren kennen en te beslissen of u lid wilt worden.

Meer informatie

 

Onze activiteiten

activiteiten

De LVSL is een actieve club. Buiten de zomervakantie hebben we iedere week een activiteit. Op de kalender vindt u een overzicht van alle activiteiten.

Meer informatie

Bekijk onze films

filmskijken

In de Toonzaal vindt u een overzicht van films die door onze leden zijn gemaakt.

Bekijk onze films

lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)