LVSL reportagedag – 2014

Dit jaar wil de stuurgroep LVSL reportageteam weer een zgn. Reportagedag houden. De bedoeling van deze dag is dat er groepjes LVSL leden (of alleen) op pad gaan (gaat) om op deze dag een reportage te maken van een vooraf bepaald onderwerp.

De dagindeling is als volgt:

10.30 uur Starten met filmen op locatie
15 .30 uur Verzamelen in Restaurant Cronesteyn, Vlietweg, Leiden, om samen wat na te praten en te genieten van een High Tea.

Wanneer wordt deze LVSL reportagedag gehouden en wat is het onderwerp?

De planning is, ofwel zaterdag 13 of zondag 14 september a.s. en het onderwerp is: “MONUMENTENDAG 2014”.
Op deze dagen zijn veel (historische) gebouwen in Leiden en omgeving geopend voor het publiek. Het is de bedoeling dat je een keuze maakt uit het gebouw dat jij wilt filmen. Ook mag je meerdere onderwerpen kiezen.

Uiteraard moet een en ander worden voorbereid, zowel door de stuurgroep, als door de deelnemers zelf. Maar voordat de stuurgroep aan het werk gaat, wil zij eerst inventariseren of er voldoende belangstelling voor is, dus.....

Meld je aan d.m.v. een e-mail en geef gelijk je keuze aan op welke dag je gaat meedoen, ofwel zaterdag 13 of zondag 14 september. Beide dagen is natuurlijk ook mogelijk. Zij die besluiten om (ook) op zaterdag te filmen, zijn uiteraard eveneens welkom op zondagmiddag in restaurant Cronesteyn. (zie boven).

Tot slot de hamvraag: Wat gaat me dat kosten???
Surprise, surprise, helemaal niets, je bent gast van de stuurgroep LVSL reportageteam. Ja, het zal wat energie kosten, maar het is toch je hobby: “FILMEN” !!!

Dus wat let je, doe mee en maak een mooie reportage van deze dag. Een goede oefening voor de beginnende filmer, een uitdaging voor de betere filmer!! Kom op en meld je aan. (E-mail naar reportageteam@lvsl.nl)

Ik kijk met spanning uit naar jullie reactie.

Met vriendelijke groet, mede namens de leden van de stuurgroep,

Pim Perquin,
voorzitter stuurgroep LVSL reportageteam

lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)