Met de LVSL de natuur in!!!

Het bestuur en de AC overwegen om een filmweekend te gaan organiseren, met als thema: “Met de LVSL de natuur in”. Waar, wanneer, waarom en wat kost het?

  • Waar: Dit weekend wordt gehouden hotel “De Foreesten” in Vierhouten.
  • Wanneer: De (voorlopige) datum is vastgesteld op 24 tot 26 oktober 2014
  • Waarom: Allereerst voor de gezelligheid, maar het moet wel een FILMWEEKEND worden, dus wordt er van je verwacht dat je een (korte) film maakt.
  • Kosten: We streven ernaar om het redelijk betaalbaar te houden, dus het gaat kosten 97,50 per persoon, voor logies, ontbijt en twee maal een 3-gangen diner. Ook de zaalhuur voor s’avonds is inbegrepen. (Deze prijzen zijn exclusief de gemeentelijke heffingen, die € 1,60 per persoon per nacht bedraagt en overige consumpties op basis van twee personen op één kamer. Eenpersoonskamer meerprijs 10 euro per nacht.)

Programma

Vrijdag: Aankomst na 15.00 uur tot uiterlijk 17.00 uur.
18.00 uur: Gezellig samenzijn onder het genot van een welkomstdrankje.
19.00 uur: Een gezamenlijk 3-gangen aankomstdiner.
21.00 uur: Onderlinge bespreking van je filmplannen voor de volgende dag.
23.00 uur: Nazit in de bar van het hotel.

Zaterdag:
09.00 uur: Gezamenlijk ontbijt.
10.30 uur Op stap met de filmcamera. Voor aanwezige partners wordt (zonodig) een alternatief programma bedacht, maar mogen ook mee met filmen.
17.00 uur Gezamenlijke bijeenkomst waar ervaringen worden uitgewisseld.
19.00 uur: Een 3-gangen keuze diner.
21.00 uur: Bekijken van diverse op deze dag gemaakte filmopnamen.
23.00 uur: Nazit in de bar van het hotel.

Zondag:
09.30 uur: Gezamenlijk ontbijt.
10.00 uur Kamer verlaten en de (eigen) rekening betalen voor de genoten drankjes en eventueel andere kosten. B.v. fietshuur.

Wat kan je b.v. filmen?

Drenthe is bekend om zijn mooie natuur, bossen, heide, etc. Je kunt dus een mooie natuurfilm maken, een verslag van je fiets- of autorit, een hunebed filmen, een schaapskudde, het Verscholen dorp, kortom alles wat je in deze mooie natuur kunt tegenkomen, of kunt doen. Dus terecht wordt het: “Met de LVSL de natuur in”. Uiteraard vraagt een en ander voorbereiding. Dus denk vooraf na wat je wilt gaan filmen en maak voor jezelf, of het groepje waarmee je gaat filmen, een draaiboek.

Lijkt het je wat?

Geef je dan (vrijblijvend) op als deelnemer. Wel graag snel, want alleen bij voldoende enthousiasme gaat de activiteitencommissie verder met het organiseren. Dus: Laat van je horen, ook als jij - en wellicht ook je partner - mee wilt doen. Even een mailtje naar activiteiten@lvsl.nl met ja of nee is voorlopig voldoende. Dan gaan wij aan het werk. - Heb je nog vragen? Wij weten het antwoord !!! -

We zijn erg benieuwd naar jullie mening !!!

Pim Perquin,
namens bestuur en activiteitencommissie.

lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)