Regio wedstrijd ZH'12

Op zaterdag 12 april 2014 werden voor een groot publiek de beste films van de regio Zuid-Holland vertoond. Daar waren 4 films van de LVSL-Plus bij. Het is altijd weer een sensatie al die films op groot scherm met perfect geluid te zien en te horen. Vooral als je eigen film daarbij is.

Na het vertonen van iedere film werd het jury rapport voorgelezen. Niet door de voorzitter, maar door een speciale voorleesster van deze rapporten en dat werd op het grote scherm getoond. Een leuke en goede manier om dat te doen!

3e-prijs-regiowedstrijdVan alle films viel veel te leren. Er waren speelfilms, reportages (vakantie films) en ook clips. Jammer dat de belangstelling van de LVSL-leden minimaal was. De film Lonely Boy van Henny Harteveld kreeg de 3e prijs in de categorie fictie films. De films is daarmee genomineerd voor het landelijke NOVA filmfestival in Purmerend op 25 oktober 2014. Proficiat Henny! Zie foto. De films Baby Blues (van Home Made Productions) en Animaris Annabel (van Cinema 3D) zijn ook genomineerd voor het landelijke NOVA filmfestival. (Aan Home Made Productions en Cinema 3D werken een groot aantal Plus-leden mee.)

Van de 8 films, die genomineerd zijn voor het landelijke filmfestival, zijn er 3 van de LVSL+ afkomstig. Daarmee heeft de LVSL-Plus als club de meeste genomineerde films. Dus de LVSL-Plus speelt mee op het nationale filmdoek!

Meer informatie over het regiofestival is te vinden op de website van de regio: http://www.zh12.videofilmers.nl

De genoemde films van de LVSL-Plus kun je zien op YouTube:
Lonely Boy: http://www.filmkik.nl
Baby Blues: https://www.youtube.com/watch?v=aRYD4kCvPU4
Annabellis Animaris: https://www.youtube.com/watch?v=hesL-BX-Mx0

Juryrapporten
- Annabellis Animaris
- Baby Blues
- Lonely Boy

lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)