Vanuit de bestuursvergadering van 26 november 2019

Het bestuur heeft weer vergaderd. Het einde van 2019 nadert en dus zijn de voorbereidingen voor de jaarvergadering in februari 2020 al weer in gang gezet.
Besproken zijn de volgende zaken:

  • Het programma voor de eerste helft van 2020. De Activiteitencommissie heeft prima werk geleverd. Het bestuur staat volledig achter het voorgestelde programma. Dit programma zal binnenkort op de website gepubliceerd worden.
  • Op 6 januari 2020 staat het Nieuwjaarsbuffet weer op het programma. Nadere informatie volgt via een aparte email.
  • Leidse Video en Smalfilm Liga-plus: er komt weer een juryherhalingstraining aan voor de juryleden van de NOVA. Bij de LVSL zijn twee erkende juryleden. Wie eventueel belangstelling heeft om ook jurylid te worden, kan info verkrijgen bij André.
  • De contributie voor ZH'12 blijft € 20,--.
  • Reportageteam: Voor de goede orde: de naam is nogal eens verwarrend, omdat gedacht wordt, dat je lid moet zijn van het Reportageteam. Maar dat is onjuist. In principe is ieder LVSL-lid óók lid van het Reportageteam. Voor de LVSL is het zogenaamde Reportageteam uitermate belangrijk om meerdere redenen. Op de jaarvergadering zullen we daar uitgebreid aandacht aan besteden.
  • De Denktankvergadering heeft weer heel wat suggesties opgeleverd. Die zullen vooral bij de Activiteitencommissie besproken worden, omdat het merendeel van de suggesties het programma betreft.
  • Op 23 april 2019 brengt de Leidse Video en Smalfilm Liga een tegenbezoek aan de Ronde Venen. Dit is de club, die in november 2019 bij ons geweest is met veel van hun leden. We zouden het fijn vinden als er ook veel LVSL-ers mee zouden gaan naar de Ronde Venen.
  • Uiteraard zijn ook de financiën besproken. Ook daarover zult u meer te horen krijgen tijdens de jaarvergadering.
Het bestuur vergadert weer op 15 januari 2020.

André van der Tuijn
lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)