Van de voorzitter,

Maandag 4 februari 2019, de eerste maandag van de maand februari, is er weer een filmanalyseavond.
Er zijn vier films aangemeld om te worden geanalyseerd. Dit zal gebeuren door Leo van Aubel. Altijd leuk om weer van de aangeboden films te leren wat goed gaat en wat beter moet.
Een van de films is van Peter Meijer en Ton Bal en gaat over een molenaar. Die molenaar en zijn vrouw zijn maandag te gast bij de premiere van deze film.
Op 18 februari 2019 is de jaarlijkse algemene ledenvergadering. De uitgebreide stukken zult u binnenkort in uw mailbox ontvangen. U kunt dan de stukken op uw gemak lezen en eventuele vragen alvast doorgeven aan voorzitter@lvsl,nl.
Uiteraard staan alle verslagen in de stukken, het financiële reilen en zeilen van de LVSL en uiteraard zullen we de plannen voor komend jaar zoveel mogelijk bekend maken.
Na afloop van de jaarvergadering zal veel van de oude apparatuur van het Reportageteam voor een zacht prijsje te koop worden aangeboden. Hieronder DV-camera's, afstandsbedieningen, oude statieven, enz. Een reden temeer dus om naar de jaarvergadering te komen.

29 april 2019 is de filmwedstrijd over spreekwoorden en/of gezegdes. Ik hoop, dat er vele inzendingen zullen zijn om er een echte wedstrijd van te kunnen maken. Maar dan moet u wel aan de slag!
André van der Tuijn
lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)