LVSL Nieuwjaarsbuffet 2019

Wat zijn we toch eigenlijk een bijzondere vereniging: waar andere clubs alleen een nieuwjaars- receptie houden met een glas in de hand, organiseren wij als video club een royaal buffet met de glazen op tafel! Eigenlijk spreken beelden veel meer dan woorden: de foto’s van het buffet en de aanwezigen maken dit verslag bijna overbodig! Toch maar een poging wagen.

Het werd alweer een prachtig nieuwjaarsbuffet waarbij de leden de allerbeste wensen, veel gezondheid en voorspoed konden toewensen. Hulde aan alle medewerkers die met zo’n enthousiaste inzet alles – op tijd – voor elkaar kregen. De inkoop, de zaalinrichting, en vooral de dames (nou ja, er was een heer bij) van het buffet die de schotels en hapjes klaarmaakten. Met in totaal 28 helpers was ook dit werk vrij snel klaar: wat een heerlijke hapjes, salades, vlees en vooral visschotels stonden weer op ons te wachten.

De zaalploeg, ja dit waren de heren, hadden intussen de zaal ingericht met 86 zitplaatsen, keurig gedekte tafels (doen ze dat thuis ook altijd zo netjes?) en iedereen kon om 7 uur aan tafel. Een heerlijke garnalen cocktail, gevolgd door het buffet, waarvoor we graag even in de rij stonden te wachten. Dat het letterlijk en figuurlijk in de smaak viel, bleek wel toen na twee rondes bijna alle schalen leeg waren.


Foto's: Joop Mosterd

De toespraak van André treft u hierbij ook aan. Door onze voorzitter werd iedereen bedankt voor zijn of haar inzet voor deze avond en de bardames werden uiteraard in het zonnetje gezet, net als Kees Simmerman als lid van verdienste 2018. Na het ijstoetje werd met een glas champagne het nieuwe jaar ingeluid. Dat we gezamenlijk nog vele jaren van deze heerlijke nieuwjaarsbuffetten mogen genieten!

Wil van Voorst

lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)