“Ging het nou maar sneeuwen!!!”

Dat hoorde ik afgelopen maandagavond een van de LVSL leden tegen me zeggen. “Sneeuwen, zei ik verbaasd. Ja, het is leuk als het valt of er net ligt. Maar daarna komt de ellende. Blubber, natte voeten, bah ! Asjeblieft laat de sneeuw maar even wegblijven. Of met Kerstmis, ja dan mag het”.

“Nou dat is het hem juist” zei het LVSL lid. “Ik heb sneeuw nodig voor mijn filmische Kerstgroet, want die moet ik uiterlijk 15 december inleveren bij de LVSL.” Maar daar heb je toch geen echte sneeuw voor nodig”, zei ik. “Van Internet kan je net zoveel sneeuw, ja zelfs filmpjes met sneeuw downloaden als je wilt. Dus wat let je.” “Oh” zei dat LVS lid. “Ik ga dat doen, krijg ik mijn filmpje toch nog op tijd klaar. Bedankt voor de tip”.

Zo zie je maar, niets kan je weerhouden om mee te doen met de wedstrijd: “Maak een leuke filmische Kerstgroet”. Dus geen excuus, maar ga aan de gang. Het bestuur is benieuwd naar je filmpje en de leuke prijs voor de winnaar, of voor de winnares is al gekocht !! Dus ga de uitdaging aan. Veel succes.

Pim Perquin

lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)