Filmwedstrijd 29-10-2018

HET BLOEMENMEISJE

Elke maal weer ben ik met blijdschap vervuld als ik zie hoe de bedremmelde filmmakers, die net buiten de prijzen vallen bij een filmwedstrijd, toch uit handen van ons bloemenmeisje een prachtig boeketje ontvangen. Op dat moment zijn mijn opwellende tranen gelijk weg en volgt er dankbaarheid. Dus dank je wel Ria Wasser voor de mooie bloemen.

Ik heb bij thuiskomst gelijk mijn mooiste vaas gepakt, een stukje van de bloemen afgesneden en feestelijk op tafel gezet. Ze staan prachtig.


Fotografie: André van der Tuijn

De eerste prijs winnaar werd Peter Meijer met zijn film over de Voorschotense paardenmarkt. Een terechte keuze en dat bleek ook wel uit de reacties van zo veel leden die hem de meeste punten gaven. Nogmaals gefeliciteerd Peter. Ik denk zeker een prima inzending voor Cinefleur. Ik ben benieuwd of de ander twee “winnaars” het aandurven om hun film te laten analyseren. Ik had de inzending van het babyfeestje een grotere kans gegeven, ook gezien haar allereerste film inbreng. Heel moedig! Het was weer een zeer gezellige avond.

Henk Robbers 

lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)