Maak een kerst en nieuwjaarswens video

Aan alle LVSL - leden,

Het is een goede gewoonte om voor de feestdagen - Kerst en Nieuwjaar - naar familie, vrienden en bekenden een kerstkaart/wens te sturen. Zo ook doet het bestuur van de LVSL. Dit gebeurt doorgaans door de voorzitter in de vorm van (Kerst)wensen in de LVSL Nieuwsbrief, of door een mail tussen de leden onderling.

Maar is dat een film/videoclub waardig?

Is het niet meer voor de hand liggend om dat met een leuk filmpje te doen?

Daarom een oproep naar alle leden:
Maak een leuk kort filmpje (max. 60 sec.) met een kerst- en nieuwjaarswens. (Het idee voor een dergelijke kerstwens is ingebracht door het LVSL lid Jaap Rostohar).

Het winnende filmpje wordt dan door het bestuur, c.q. de voorzitter gebruikt als wens naar alle leden en overige relaties van de LVSL.

De jurering zal door het bestuur worden gedaan en de winnaar krijgt een leuke prijs. Gezien het moment dat deze “filmische” Kerstwens verstuurd moet worden, is de uiterste inleverdatum 15 december a.s. Films opsturen naar: techniek@lvsl.nl en voorzitter@lvsl.nl

Jij doet toch ook mee?

Je hebt vast wel (oude) beelden met (Kerst)sfeerbeelden in je filmarchief.
En heb je die niet: Kansen te over om die te maken in b.v. tuincentra, kerstmarkten, etalages, opgetuigde kerstbomen thuis of elders, etc. Dus, doe mee !!!

Ik wens iedereen succes en hoop op een aantal leuke filmpjes.

Pim Perquin

 

lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)