Wat is het toch stil …

Ja, het valt me tegen dat er zo weinig leden hebben gereageerd op de uitnodiging om mee te doen aan de cursus “Filmen en fotograferen met je Smartphone”. Dit terwijl ik toch bijna zeker weet dat iedereen van ons regelmatig zijn smartphone gebruikt voor dit doel. Alleen maar bellen met dit apparaat is allang verleden tijd. 

Sterker nog, ik denk dat in de toekomst de (filmische) kwaliteit van de smartphone zoveel verbetert, dat hij kan concurreren met de (amateur)videocamera van thans.

Is het daarom niet zinvol om daarop in te spelen en het werken met je smartphone volledig onder de knie te krijgen. Volg de ontwikkelingen van de toekomst.

Vanuit de gedachte: “Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen”, had ik een groot aantal aanmeldingen verwacht. Maar helaas, reacties bleven nagenoeg uit.

Dat is jammer, temeer daar zich wel een aantal aspirant-leden hebben aangemeld.  Als dit zo blijft moet ik die aspirant-leden gaan afschrijven en is de kans dat zij zich wellicht aansluiten bij de LVSL verkeken. Want een cursus geven voor minder dan twaalf mensen is de energie en de kosten niet waard. Bovendien geen reclame voor de LVSL als een vereniging die zich steeds bezighoudt met nieuwe ontwikkelingen.

Dus …. geef jij je ook op voor deze cursus? Ik hoop het van harte.
(Dit kan nog tot uiterlijk 30 september, daarna valt de beslissing doorgaan, of niet!!!)

Pim Perquin
E-mail: pim@perquin.nl

lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)