Workshop Filmen voor gevorderden

In vervolg op een eerder gegeven dagcursus gaat de LVSL een tweede cursus geven. Deze cursus/workshop vindt plaats op zaterdag 20 oktober 2018 van 9.30 tot 16.30 uur en is bedoeld voor iedereen die zich wil verdiepen in het maken van films. Op deze dag gaan we in op cameravoering, kadrering en filmen met een 'Green screen', etc. De workshop wordt gegevens door Toon Verhoeven en André van der Tuijn.

Doelgroep
Deze workshop is ontwikkeld om gevorderde filmers meer praktijkkennis bij te brengen van het filmen. Met cameravoering bepaal je hoe een scène in beeld wordt gebracht, rekening houden met de verhaallijn, en het creëren van een specifieke sfeer.

Lesmateriaal
Bij de workshop hoort een beknopte handleiding van de behandelde stof, die als naslagwerk kan dienen.

Benodigde voorkennis
Deze workshop is gericht op de gevorderde filmer waarbij het wenselijk is dat men de bediening van de camera kent en enigszins bekend is met de regels en 'wetten' zoals die voor film gelden. Ook LVSL leden die de eerste dagcursus niet hebben gevolgd kunnen zich opgeven voor deze cursus.

Plaats
Buurtcentrum Matilo
Zaanstraat 126
2314 XH Leiden

Kosten
De kosten zijn € 60,00 inclusief koffie bij ontvangst en lunch. (Belegde broodjes, drank, zoals melk, karnemelk, koffie en/of thee.)
Voor LVSL leden geldt een speciaal tarief van € 25,00.
Betaling aan de zaal, bij binnenkomst.

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar Pim Perquin, pim@perquin.nl.

Doe jij ook mee? Je zult er geen spijt van hebben.

Pim Perquin

lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)