Uitdag 2018

Aan alle leden van de LVSL,

Op zaterdag 21 april 2018 staat er weer een LVSL Uitdag gepland. We gaan op die dag naar Diergaarde Blijdorp in Rotterdam.

Wel gaan we op deze dag een combi maken van de Reportagedag en de Uitdag.

Hieronder het programma:

 • 09.15 uur – 10.00 uur: Deelnemers komen met eigen vervoer naar Blijdorp. Parkeerkosten Blijdorp: 8,50 euro per dag.
 • 10.00 uur - 10.30 uur: Ontvangst in de “Tetterende Olifant”. Koffie met gebak. Trekking van de filmopdracht: “Film een dier”.
 • 10.30 uur – 13.00 uur: Bezoek Diergaarde Blijdorp. Uitvoeren van de filmopdracht.
 • 13.00 uur – 14.00 uur: Lunch in de “Hongerige Leeuw”.
 • 14.00 uur: Einde van de Uitdag. Uiteraard is iedereen vrij om op eigen gelegenheid verder te gaan met zijn/haar bezoek aan Blijdorp.
 • 14.00 uur – of later: Terugreis naar Leiden met eigen vervoer.

Omdat op deze dag het maken van een film voorop staat, willen wij deze dag zo toegankelijk mogelijk maken voor de leden en de deelnemende partners door de prijs aantrekkelijk te maken. LVSL leden en introducees betalen slechts 25 euro p.p. Voor dit bedrag worden alle genoemde kosten, zoals koffie, gebak en lunch betaald én de toegang tot Blijdorp. Het is dus wel exclusief eventuele parkeerkosten. (Carpoolen?) De bijdrage kunnen we zo laag houden, omdat in de begroting een bedrag is gereserveerd voor bijzondere gebeurtenissen, waaronder bedoeld wordt Reportage- en/of Uitdag.

Wel is het de bedoeling dat zoveel mogelijk leden gaan filmen. Ieder filmend lid krijgt de opdracht om een of meerdere dieren te filmen en om deze opnamen later thuis te monteren tot een filmpje van maximaal 3 minuten. Daarna worden al deze filmpjes samengevoegd tot een totaalfilm met als werktitel: “De LVSL in Diergaarde Blijdorp - 2018”.

Graag wil de AC (Activiteitencommissie) weten of er voldoende belangstelling is. Deze dag gaat echter alleen door als er minstens 25 leden (eventueel met partners) meegaan en er minimaal 15 leden aangeven ook daadwerkelijk mee te willen doen aan de filmopdracht.

Dus geef aan wat je keuze is:

 1. Meegaan met deze Uitdag en ook daadwerkelijk meedoen aan de filmopdracht.
 2. Meegaan met deze Uitdag maar zonder mee te doen aan de filmopdracht.
 3. Neemt een introducee mee en doet mee aan de filmopdracht.
 4. Neemt een introducee mee en doet niet mee aan de filmopdracht
 5. Neemt niet deel aan deze Reportage/Uitdag.

Een simpel antwoord als -A-, -B-, -C- -D- of E- en je naam (indien van toepassing ook van de introducee) is al voldoende. In verband met de nodige voorbereidingen is de sluitingsdatum van inschrijving uiterlijk maandagavond 26 maart 2018.

In afwachting van jullie (snelle) reactie.

Met vriendelijke groet,

Pim Perquin.

lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)