Promotiefilm LVSL 2014

LVSL Promotiefilm 2014 In het verleden had de LVSL een promotiefilm waarin duidelijk werd wat onze videoclub allemaal deed. De laatste jaren zijn er echter zoveel ontwikkelingen en veranderingen geweest binnen de vereniging dat het tijd is voor een nieuwe promotiefilm. Marga Swaans en Toon Verhoeven hebben de taak op zich genomen om dit project te organiseren met hulp van zoveel mogelijk LVSL leden.

In een eerste brainstormsessie is het idee ontstaan om de promo in de vorm van een reclameblok te gieten. Dus verschillende reclamespots die allemaal iets zeggen over de LVSL. Dit kan in de vorm van een parodie op een bestaande reclame maar mag uiteraard ook een eigen idee zijn.

Afgelopen maandag hebben zich zeven leden aangemeld die mee willen werken. Met deze groep gaan we binnenkort om de tafel om de plannen verder uit te werken. Maar er is meer hulp nodig!!!

Zodra de keuze gemaakt is welke reclamefilmpjes verfilmd gaan worden hebben we uiteraard meer mensen nodig die meehelpen met de uitvoering. Cameramensen, licht en geluid, acteurs en figuranten enz. Tegen die tijd zullen we zeker een beroep op u doen.

Wilt u zich aanmelden stuur dan een mailtje naar Marga marga.swaans@ziggo.nl of Toon toon@mac.com of spreek ons aan op een van de LVSL avonden.

Met vriendelijke groet,

Marga Swaans en Toon Verhoeven

lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)