Nieuwjaarsreceptie LVSL 2017

Het is een goede traditie dat op de eerste maandagavond van het nieuwe jaar de LVSL een Nieuwjaarsreceptie houdt voor haar leden, partners en genodigden. Zo ook weer op de eerste maandagavond van het nieuwe jaar, namelijk op 2 januari. Maar de traditie wordt dit keer niet ongewijzigd doorgevoerd. We houden geen door de leden gemaakt uitgebreid buffet, maar volstaan met een aantal lekkere hapjes.

Wat staat er verder te gebeuren op deze avond?

Het wordt een bijzondere (film)avond, namelijk we hebben de LVSL première van de speelfilm “Goeie Mie”. Deze film, geregisseerd door ons clublid Henny Hartevelt, gaat over de bekende Leidse gifmengster die rond de jaren 1880 vele Leidenaren met arseen heeft vergiftigd. Ze deed dit omdat ze uit was op hun verzekerings- en begrafenisfondsen en erfenissen. Een film die iedereen moet zien.

Onderstaand het (voorlopige) programma:

20.00 uur: Opening van de avond door de voorzitter. (Aanvangstijd dus als gewoonlijk op clubavonden)
20.10 uur: Henny Hartevelt geeft een korte toelichting over de film: Goeie Mie”.
21.00 uur: Gelegenheid tot het stellen van vragen aan Henny betreffende de film.
21.15 uur: Pauze en gelegenheid voor een drankje en een hapje.
21.45 uur: Nieuwjaarstoespraak door de voorzitter, waarna we een toast uitbrengen op het welzijn van de LVSL en haar leden.
22.00 uur: Huldiging man/vrouw van het jaar. 22.15 uur: Nazit met een drankje en een heerlijk hapje.
23.00 uur: Sluiting van de avond.

Verdere informatie:

Het is duidelijk dat er het een en ander moet gebeuren om deze avond te laten slagen. Denk aan de inrichting van de zaal (bioscoopopstelling), het klaarmaken van de hapjes en de bediening van de bar. In het nieuwe dienstrooster worden deze taken vermeld. De leden die daarvoor aangezocht worden ontvangen tijdig een e-mail.

Tijdens de pauze worden de meest gangbare drankjes uitgestald in de gang. In de (extra) zaal - links achter - worden de hapjes uitgeserveerd. Zit je gewenste drankje er niet bij, loop dan even naar de bar lopen. Deze oplossing is nodig omdat de ruimte rond de bar, door de zaalopstelling, onvoldoende zal zijn Daarom zal er ook dit jaar weer gewerkt worden met zgn. consumptiemunten. Deze zijn bij binnenkomst verkrijgbaar bij de receptie. Kosten 2,00 euro per stuk en 5,00 euro per 3 stuks. Later alleen per stuk verkrijgbaar aan de bar voor 2,00 euro. Overgebleven munten worden voor 1,50 euro weer ingenomen. (Einde avond)

Om inzicht te krijgen hoe de zaal ingedeeld moet worden (aantal stoelen) is het nodig dat iedereen zich vooraf opgeeft voor deze avond. Ook partners en/of introducees zijn van harte welkom. Geef dan wel even op dat je samen komt en geef de naam van je partner en/of metgezel gelijk even op. Dus nu niet “de kat uit de boom kijken”, maar gelijk even een mailtje sturen naar pim@perquin.nl. Bedankt !!!

Rest mij om iedereen namens het bestuur van de LVSL Prettige Kerstdagen en een gelukkig en vooral ook een gezond 2017 toe te wensen.

Pim Perquin
activiteitencommissie LVSL

lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)