PERSBERICHT

Regio Filmfestival ZH’12 voor het eerst in Leiden

Op zaterdag 23 april 2016 organiseert de Leidse filmclub LVSL het Regio Filmfestival ZH’12 in Leiden. Op dit filmfestival zijn de beste amateurfilms van de 12 bij Nederlandse Organisatie van Audiovisuele Amateurs (NOVA) aangesloten filmclubs in Zuid-Holland te zien. De vertoonde films worden beoordeeld door een vakkundige NOVA-jury. Prijzen kunnen worden gewonnen in de categorie fictie en non-fictie en er is nog een zaalprijs, die bepaald wordt door de bezoekers van het filmfestival. Dit filmfestival voor de amateurfilmer wordt voor de eerste keer in Leiden georganiseerd.

Het festival in het Creatief Centrum Haagweg 4 (de Leidse Lente) te Leiden begint om 09.30 uur en duurt tot 18.00 uur. Uiteraard zijn er de nodige pauzes en is er een mogelijkheid om te lunchen. Een dag vol films om te genieten voor de echte liefhebbers dus. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de ingang vanaf één uur voor aanvang en kosten € 7,50.

Meer informatie over het complete filmprogramma en bereikbaarheid is te lezen op de website van ZH’12 (www.zh12.videofilmers.nl).

Ook kunt u voor informatie contact opnemen met Jan van Zoest, telefoon: 06-34487434.

Nico Schwering
LVSL
Leiden 13 april 2016

poster regiofestival2016

lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)