Regiofilmfestival 2016

Onlangs is in de Nieuwsbrief aandacht besteed aan het Regio filmfestival ZH’12 van 2016, dat op zaterdag 23 april 2016 wordt gehouden in Leiden. De organisatie ervan is in handen van de LVSL; natuurlijk is er een commissie aan het werk, die het festival voorbereidt.

Er komt heel wat bij kijken om zo’n wedstrijddag soepel te laten verlopen: de zaal, stoelen, openingsfilm, affiches, drukwerk, een scherm, de ingezonden films moeten zonder haperen kunnen worden weergegeven, het geld, prijzen, eten en drinken, kortom vooral de commissieleden Henny Hartevelt, Else van Laere en Hans Flick zijn druk doende een en ander voor elkaar te krijgen en ook de andere commissieleden: André van der Tuijn, Arie de Ridder, Norbert Entken en Jan van Zoest doen een duit in het zakje.

Over duit in het zakje gesproken: het is voor LVSL van belang sponsors te vinden om de kosten te drukken van dit regiofestival.

Eén van deze sponsoren is Online Kabelshop.NL uit Leiden, die ons wil steunen met een bijdrage in de kosten van het Regiofilmfestival. Voor al uw kabel en accessoires verwijzen wij u graag naar deze firma, van wie wij een advertentie geplaatst hebben.

Nog vier weken te gaan tot 23 april. De films zijn ingeleverd en de jury zal oordelen. NOVA-leden kunnen – on line en tot 16 april 2016 – maximaal twee kaarten ad € 5 kopen.

Festivalbezoekers, die geen NOVA-lid zijn, kunnen op 23 april 2016 kaarten kopen aan de zaal voor € 7,50 per stuk. Leden van LVSL, die geen NOVA-lid zijn en het Regiofestival willen bezoeken, kunnen hun belangstelling alvast kenbaar maken bij Jan van Zoest, penningmeester@lvsl.nl

Jan van Zoest

online kabelshop

lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)