Verslag LVSL-avond 14 december 2015

Maandag 14 december 2015, de tweede maandag van de maand, was weer ingeruimd voor de groepen, die een film aan het voorbereiden zijn.

Op 9 december 2015 was een groep alweer bezig geweest om opnamen te maken in het Stadhuis te Leiden. Daar werd de Leidse vrijwilligersprijs uitgereikt.

André vestigde de aandacht van de aanwezigen op het geluid. Het geluid was het geluid op de camera. Ondanks het geroezemoes op de receptie op het Stadhuis van Leiden was op de film goed te horen wat de geïnterviewden zeiden. André zelf hoorde tijdens deze receptie de antwoorden niet.

Nog een advies: zet de camera op handmatig audio, want als de camera op automatisch staat gaat tijdens stiltes het geluidsniveau (storend) omhoog.

Na vertoning van deze stukjes film gingen de aanwezigen weer in groepjes uiteen om verder te werken aan ieders filmproject.

"Aan de slag" is het thema van deze avonden.

Als dienstmededeling vermeldde André nog dat er kaarten voor het Cinefleur-festival te koop zijn – bij Pim – à raison van € 7. Het Cinefleurfestival is op 31 januari 2016 in de Muze te Noordwijk, van 13.00-17.00 uur en wordt georganiseerd door de Noordwijkse Film- en Videoclub.

Jan van Zoest 
15 december 2015.

lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)