Aan de slag!!!

In dit artikel vinden jullie informatie over de komende maandagavond. Op deze avond starten we met een nieuwe invulling van de 'Cursusavonden'. Leden die eerder hebben meegedaan aan de beginners- en gevorderdencursus zijn al geïnformeerd.

Maar, er is een wijziging gekomen in de samenstelling van de groepen. (zie bijlage) A.s. maandag zullen de groepen definitief worden samengesteld, dus als je wilt wijzigen, laat je horen. Ook als je verder niet mee wilt doen, hoor ik dat graag. Liefst al voor a.s. maandag.

En, als je niet bent ingedeeld in een van de groepen en je wilt toch meedoen, kom dan a.s. maandagavond. Je wordt dan - met open armen - ontvangen en in een van de groepen ingedeeld.

Verder stuur ik jullie de lijst met 'Filmonderwerpen' waaruit een keuze gemaakt kan worden. Uiteraard mogen de groepen ook een eigen idee uitwerken, zoals de groep Joop Mosterd/Coby Haring e.a.

Blijft over de wens dat iedereen dit idee van de activiteitencommissie met enthousiasme zal ontvangen. W zijn immers lid van een filmclub en streven naar optimale kwaliteit van onze films. Dat wordt alleen bereikt door goede voorbereiding en ervaring. Dat juist wordt jullie aangeboden, dus grijp die kans !!!

Ik hoop velen van jullie te ontmoeten a.s. maandagavond.

Met vriendelijke groet,

Pim Perquin

 

lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)