Het bestuur van de LVSL zoekt steeds naar nieuwe uitdagingen!!!

De LVSL is een overeenkomst aangegaan met filmproducent Ross Walker. Het betreft het filmproject “Purgatorium”, welke filmproject door hem en professionele filmmakers wordt geproduceerd. Om evenwel voldoende sponsorgelden bijeen te krijgen heeft hij onze hulp nodig.

Wij als LVSL vragen die subsidies aan bij diverse organisaties en/of subsidiegevers. Wel wordt vastgelegd dat de LVSL op geen enkel wijze financieel verantwoordelijk is, of wordt.

Een van deze subsidiegevers nu is: Fonds voor Cultuurparticipatie te Utrecht. Toekenning van subsidie door dit fonds - 5.000 euro - is sterk afhankelijk van support. En jij kan - als lid van de LVSL - die support geven. (Maar ook je familie, etc.)

Wat is het voordeel voor de LVSL als het filmproject “Purgatorium” doorgaat? Leden van de LVSL mogen aanwezig zijn op de filmset en daar ook assisteren. (Zie ook op de website www.jijmaakthetmee.nl) bij ons project: Hollywood in Holland)

Al met al dus een unieke kans om professioneel filmen van nabij mee te maken en daardoor veel te leren. Bovendien krijgen we van deze filmmakers op vijf avonden een professionele workshop in Vogelvlucht. Dus redenen genoeg om dit filmproject “Purgatorium”, te steunen. Maar hoe doe je dat ?

Voordat jij je steun geeft, moet je via de volgende link een account aanmaken: https://www.jijmaakthetmee.nl/user/register ,of daar inloggen via je Facebook account. Zonder facebook vraagt bij het aanmaken van je account om je e-mailadres, voor- en achternaam. Verder moet je simpele vraag beantwoorden. (Antwoord: Rutte) Daarna worden er een aantal vragen gesteld die ikzelf als volgt heb bentwoord: Vraag werkzaam bij: Mijn antwoord: Lid van de LVSL Vraag interesse: Mijn antwoord: Filmen Daarna een wachtwoord (2x) invullen en je kunt inloggen.

(Soms lukt het niet gelijk, dan kun je, na het invullen van de e-mailadres, een nieuw wachtwoord opvragen en alsnog de vragen invullen) Als je een account hebt, kun je via onderstaande link je stem uitbrengen: https://www.jijmaakthetmee.nl/aanvraag/hollywood-holland. (Zie: “beslis mee”) Uiteraard mag je ook zelf een tekst maken voor de antwoorden en zie dan mijn tekst maar als een “voorzetje”. Als er iets onduidelijk is hoor ik het graag!

We hebben veel stemmen (steun) nodig, dus steun dit project. Maar doe het snel, want de tijd om te steunen is maar kort !!!!

Met vriendelijke groet,

Pim Perquin

lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)