1-minuut filmfestival 2015

Op zaterdag 9 mei 2015 is het landelijke 1-minuut filmfestival. Tot twee jaar geleden konden alleen leden van videoclubs deelnemen, die zijn aangesloten bij de NOVA (Nederlandse Organisatie Van Audiovisuele amateurs). Sinds 2013 kan iedereen deelnemen aan dit festival.

Een video kan gemaakt zijn met een smartphone, een videocamera of wat dan ook, als deze maar niet langer duurt dan 60 seconden. De uiterste inzenddatum is 19 april 2015. Meld u aan op www.oneminutefilm.nl of kom kijken. Toegangskaarten kunt u ook via deze site bestellen, t/m 31 maart met 20% korting.

Op 9 mei vanaf 10 uur worden alle inzendingen getoond in het "Parkgebouw" in Rijssen. In de pauze kiest een NOVA-jury de beste 16 video's. 's Middags bepalen de bezoekers welke van deze video's prijzen verdienen. Vervolgens bepaalt de NOVA-jury welke 2 video's genomineerd worden voor deelname aan de World Minute Movie Cup.

Filmmakers ontvangen voor elke ingezonden film één gratis toegangskaart. Bestellen van lunches: Bij binnenkomst krijgt u een bestellijst overhandigd, waarop u desgewenst invult wat u als lunch wilt. De organiserende Videoclub D`r op Oet uit Nijverdal is lid van de AVO (Audio Visuele Vereniging Oost), die op zijn beurt lid is van de NOVA.

Met vriendelijke groet,

Ruud Calis
voorzitter.avo@videofilmers.nl

lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)