De deelnemers aan de “Beginnerscursus” houden een praktijkdag!!!

Deze dag is gepland op zaterdag 28 maart a.s. in Keukenhof te Lisse.
Maar, ...aan deze dag mag iedereen meedoen, onder één voorwaarde: Je moet er een film van maken. We noemen het dan ook voor de niet-beginners de jaarlijkse ”Reportagedag” !!!

fanfareHet is aan te raden om vooraf een plan te maken wat je wilt filmen. Ook is het aan te raden om het met een of twee mede LVSL leden te doen. Samen weet je meer en het is gezelliger. Dus kies je maatje(s) en maak samen een afspraak over jullie plan. Zoals je op de website van Keukenhof kunt zien (een must voor het maken van je plan) is er juist dit weekend een zgn. Fanfare weekend. Leuk om (ook) te filmen. Het geeft beweging in je film, naast wuivende bloemen, als die al in bloei staan. Verder vind je op de site veel informatie en een goede plattegrond.

Het programma voor deze praktijkdag is:

10.30 uur
Aankomst bij Hoofdingang Keukenhof. (Dus niet op parkeerterrein) Daar staat een LVSL lid, dat je een toegangskaart zal geven.

Loop door naar het paviljoen: Oranje Nassau. Daar krijg je een kopje koffie aangeboden en kun jij je filmplan verder uitwerken.

13.30 uur
Gezamenlijke lunch in het Wilhelmina Paviljoen. Tevens gelegenheid om overleg te hebben met elkaar en/of met een van de begeleiders. Deze kan je - desgevraagd - nog wat tips geven om je (film)plan tot een goed einde te brengen.

15.00 uur
Einde van deze praktijkdag/reportagedag. Natuurlijk mag iedereen nog verder gaan met filmen - op eigen initiatief.

Wij hopen dat jij ook meedoet aan deze Reportagedag 2015. Het is leerzaam, maar het wordt zeker ook een gezellige dag. Dus geef je gelijk even op (pim@perquin.nl)

De eigen bijdrage voor deze dag is slechts 15 euro per persoon, n.l. de kosten voor de toegang. De overige kosten worden door de LVSL betaald. Wel moet je zelf je parkeergeld betalen (6 euro), maar als je samen rijdt, kun je deze kosten delen. Of je kunt met openbaar vervoer. Er rijdt een Keukenhof Express buslijn 854 vanaf Station Leiden en station Lammenschans direct naar Keukenhof. (Zie website Keukenhof bij Openbaar vervoer voor tijden en prijzen)

Ik hoop op een grote deelname, want theorie is belangrijk, maar DOEN is beter.

Pim Perquin
LVSL reportageteam

Bijlage: Programma optreden Fanfare bands op zaterdag 28 maart a.s.

lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)