Beginnerscursus is van start gegaan!!!

Afgelopen maandagavond is de beginnerscursus van start gegaan. Zes en twintig LVSL leden hadden zich opgegeven voor deze cursus, een groot succes. Wat bovendien extra fijn is dat ruim de helft van de deelnemers nieuwe leden zijn. Deze leden willen zich dus ook bekwamen in hun hobby; video-filmen.

Een zeer positieve ontwikkeling die het bestuur van harte toejuicht. De beginnerscursus wordt gegeven door Toon Verhoeven. Toon is al jaren lid van de LVSL en een ervaren filmer. Al veel mooie producties zijn door hem gemaakt. Dat zijn zowel (korte) speelfilms, maar ook zeer goed uitgewerkte documentaires.

De beginnerscursus omvat (voorlopig) vier cursusavonden en een zgn. praktijkdag. De cursusavonden worden steeds gehouden op de 2e maandagavond van de maanden maart t/m mei en de praktijkdag is op zaterdag 25 april a.s. Over deze praktijkdag volgt volgende week nadere informatie. Ook ontvangen de cursisten dan gelijk het behandelde lesmateriaal en de huiswerkopdracht. (Via Dropbox) En, …. wil ook jij ook meedoen met deze beginnerscursus, geef je dan even op bij mij. (pim@perquin.nl) Je steekt er zeker veel van op!!!

Pim Perquin

lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)