Uitslag Cinefleur 2015

Op het 41e Cinefleurfestival heeft de film 'Scratch' de prijs gewonnen voor de beste film van het Cinefleurfestival. De credits gaan vooral naar Joop Mosterd, die de geweldige montage voor zijn rekening had genomen. Joop mocht een prachtige, met de hand gemaakte vaas in ontvangst nemen als prijs.

De winnende club was dit keer Amfi '66. Wij feliciteren hen met het winnen van de Cinefleurwisseltrofee. De drie films waren 'Wildernis in Holland', een prachtige natuurfilm van Alex Molin, 'Oostenrijk op de Veluwe' van Dick der Nederlanden en een speelfilm met de titel 'Hopelijk ben je dit morgen weer vergeten' van een groep leden van Amfi onder de naam Pro Deo.

De jury bestond uit Steven Geldof, Sjuul Schaepkens van Riempst en Rob van de Pieterman. De zaal was het over het algemeen geheel eens met de mening van de deskundige jury. En terecht.

Close-up, de organiserende filmclub, heeft perfect werk afgeleverd. Dank voor de geweldige organisatie! Het 42e Cinefleurfestival vindt plaats in Noordwijk en zal door de NFVC worden georganiseerd.

André van der Tuijn

lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)