Weer een LVSL veiling a.s. maandagavond

De LVSL krijgt regelmatig (oude) filmspullen aangeboden. Deze worden (tijdelijk) in de LVSL garagebox opgeslagen. Maar heel soms krijgen we een hele grote partij aangeboden. En dat is nu het geval.

Ons LVSL lid Jan Holvast gaat verhuizen en Jan was een verwoed filmer. Maar helaas, dat filmen is niet meer mogelijk voor Jan. Zijn gezondheid staat het in de weg. Jan heeft besloten om al zijn apparatuur aan de LVSL te schenken. Wij zijn hem daar dankbaar voor.

Aanstaande maandag gaan we met een ploeg LVSL leden, met wel tien man/vrouw, alles ophalen. Het is zoveel dat we er een bestelbus voor moeten huren. Gelijk nadat wij alles hebben ingeladen, (alles moet via de trap naar beneden, puf, puf) brengen we het naar Vogelvlucht. Daar zoeken we het uit en zetten het op tafels. Voor de aanvang van de avond (Cinefleur - voorkeuze) en tijdens de pauze kun je kijken of er iets van je gading bij zit. Zo ja, dan plak je er een sticker - met je naam - op. Als er meerdere gegadigden voor één artikelen zijn, gaat André over tot verloting.

Is alles gratis?
Nee, omdat we kosten maken voor het huren van de bestelauto, gaan we voor de artikelen die echt nog (enige) waarde hebben een klein prijsje vragen. Dus neem wat extra geld mee, want er wordt niet gepoft !!! Wat kost dan bijvoorbeeld wel geld? . Spullen die nog goed gebruikt kunnen worden. Er is bijvoorbeeld een goede DV recorder bij. Deze is best 50 euro waard denken wij. Maar let op: alles moet weg !!! Wat deze avond niet wordt meegnomen, gaat de volgende dag naar de Kringloop.

Dus zorg dat je erbij bent.

Pim Perquin

lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)