Videofilm Wedstrijd 30 maart 2015

Op maandag 30 maart 2015 is het weer zover. Dan is het de vijfde maandag van de maand. De LVSL organiseert op die datum zoals gebruikelijk een videowedstrijd, met ditmaal als thema: “verfilm een mop of een 1 april grap”. We hopen dat er op de vooravond van 1 april voor de toeschouwers veel te lachen zal zijn. In ieder geval kan eenieder zich met veel plezier op deze opgave storten.

1aprilDe inzendingen zullen worden beoordeeld door een vakkundige jury. Beoordelingscriteria zullen zijn: de plot, de verfilming, de montage en ook de reactie van de zaal. De juryleden zullen begin 2015 worden benoemd door de Activiteitencommissie. De zaalreactie in de vorm van applaus of lachsalvo zal worden gemeten met een uurwerk (of indien mogelijk een decibelmeter).

Als eerste prijs kan een trofee worden gewonnen welke door het bestuur ter beschikking zal worden gesteld. We hopen dat velen de camera ter hand zullen nemen en zijn benieuwd naar de resultaten.

Alle films moeten uiterlijk op 23 maart 2015 worden ingeleverd via we transfer of op een usb-stick, in alle gevallen als een MP4 bestand (met codec H.264) om afspelen met de mediaspeler te vergemakkelijken.

En Néé, dit is echt géén grap.

Namens de activiteitencommissie en redactie van de nieuwsbrief,

Nico Schwering

 
lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)