Aan alle deelnemers van de workshops video-montage

(Op de 4e maandagavond van de maand) Soms kan je ten onder gaan aan succes. Wel, zo erg is het gelukkig niet, maar toch !!! We hebben heel veel aanmeldingen voor de workshops en dat is natuurlijk fijn. Alleen hebben we een probleem met de indeling van de verschillende zaalruimten.

Een paar workshops hebben nagenoeg hetzelfde aantal deelnemers, rond de 10/12. Maar niet alle beschikbare zalen zijn even groot. Nu lijkt het logisch om de grootste groep in de grootste zaal te zetten. Echter vorig jaar is het voorgekomen dat een groep van 10 deelnemers in een kleine zaal zat, terwijl in een andere - grotere zaal- slechts 6 leden aanwezig waren. Niet omdat dit zo bedacht was, maar omdat - om welke reden dan ook - veel deelnemers van die betreffende groep niet aanwezig waren.

Als we dat vóóraf hadden geweten, hadden we de zaalindeling anders gemaakt op die avond. 

Daarom een vriendelijk verzoek aan alle deelnemers van de workshops.

Als je van tevoren al weet dat je verhinderd bent op de workshopavond (4e maandagavond van de maand), stuur mij dan even een e-mail (pim@perquin.nl) Simpel met de tekst: "Ik ben a.s. maandag afwezig” is al voldoende. (Reden is niet nodig),

En, … als je besluit op "af te haken”, jammer, maar laat me dat dan ook even weten. Door zo te handelen, kunnen we komen tot een goede eerlijke verdeling van de beschikbare zaalruimten.

Mag ik op jullie medewerking rekenen?

Alvast bij voorbaat: BEDANKT !!!

Met vriendelijke groet,

Pim Perquin

lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)