Cursusavond wordt een “tafeltjesavond” !!!

Afgelopen maandag, de 2e maandagavond van de maand, was weer cursusavond. Alhoewel, cursusavond? Het werd uiteindelijk een “tafeltjesavond”. De eerder gevormde groepjes (op één na) waren nagenoeg compleet aanwezig. Omdat André snipverkouden naar huis is gegaan, nam Toon het voortouw. Daarom hebben alle groepjes eerst plaats genomen in de grote zaal en gaf Toon belangrijke aanwijzingen die kunnen leiden tot het maken van een goede film.

Hans Flick benadrukte dat de leden voortaan hun te vertonen films aan hem moeten opsturen met WeTransfer naar het e-mailadres: LVSLtechniek@icloud.com

Daarna liet Gerard de film zien, opgenomen met circa 25 camera’s op een eerdere LVSL clubavond. Een mooi stukje (technisch) filmwerk had Gerard er van gemaakt.. André sprong een gat in de lucht en draaide ook in het rond. Een filmische grap. Gerard gaf goede toelichting en liet André ook zijn rondje draaien met een andere achtergrond, zoals b.v. in de tuin van Gerard. Een knap stukje huiswerk.

Na dit filmische uitstapje, werden de groepjes aan het werk gezet. Een deel bleef beneden en de andere groepjes gingen naar de bovenzaal. Gezeten aan de tafels werden de plannen voor hun filmopdracht verder uitgewerkt. Er werd geanimeerd gewerkt en er zijn zeker vorderingen gemaakt. Dat zal de toekomst zeker uitwijzen.

Nu maar hopen dat de gang er in blijft zitten, want mei is weliswaar nog ver weg (de deadline voor de films), maar oh, wat gaat de tijd toch snel !!! Ik wens allen veel succes en vergeet niet dat, na aanmelding bij Pim, de zaal iedere maandagavond vanaf 18.40 uur beschikbaar is voor nader onderling overleg.

Pim Perquin

lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)