Opdrachtfilms

Opdracht montage

Om het monteren goed in de vingers te krijgen, is het belangrijk dit grondig te oefenen. Daartoe zijn ruwe beelden beschikbaar. De opdracht is om daar een goed lopende film van te monteren.

Als de montage gereed is, stuur deze dan naar techniek@lvsl.nl. De films worden vertoond na de pauze op 23 april 2018.

Om de beelden te downloaden log je in op https://www.icloud.com/#iclouddrive De inloggegevens zijn bekend of anders te vinden in het besloten deel van onze website.

Filmwedstrijd

Op 30 april 2018 wordt er weer een wedstrijd gehouden op twee niveaus: voor de A en voor de B/C filmers. De opdracht is: Maak een film van ten hoogste 5 minuten, waarbij gebruik wordt gemaakt van de aangeleverde muziek (Pisco Sour).

De muziek is uit de rechtenvrije library van YouTube. Je hoeft niet het gehele muziekstuk in de film te gebruiken, maar er moet wel minstens 1 minuut van die muziek in gebruikt worden. Alles mag natuurlijk ook, maar is niet noodzakelijk. Er mag verder geen andere muziek gebruikt worden. Dat zijn dus de spelregels.

Ieder onderwerp is goed, ook non-figuratieve films zijn welkom. Leef je uit met alle creativiteit of vindingrijkheid die je hebt. Uiterste inleverdatum van de film is 21 april 2018.

Veel succes!

Om de muziek te downloaden log je in op https://www.icloud.com/#iclouddrive
D
e inloggegevens zijn bekend of anders te vinden in het besloten deel van onze website.

lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)