Cursusavond

Voor de leden die zich meer in het film-maken willen verdiepen, biedt de LVSL alle ruimte. Er worden speciale avonden gehouden, waarin het realiseren van een film centraal staat. Alle stappen in dit proces passeren de revue. Tevens kunnen cursussen worden gegeven of sprekers worden uitgenodigd. Het kan ook “gewoon” een “werkavond” zijn.

Het afgelopen seizoen hebben deze leden zich laten coachen door een professional. Dat was een geweldige stimulans, die voortgezet wordt.

Vanaf oktober 2012 t/m mei 2013 volgden de leden van de LVSL-Plus de cursus "Alles te Koop", gegeven door Bromet en dochters. Tijdens deze cursus maakten de deelnemers zelf een "betrokken reportage". Vanaf september zullen twee cursussen gegeven worden. Eén door Henk van de Meeberg en één door Steven Geldof. Vanaf januari 2015 zal er één cursus worden gegeven voor de meer gevorderde filmer.

Om ook buiten de eigen club te kijken en voor leerzame en nuttige contacten is een aantal LVSL leden daarom ook lid van de landelijke organisatie NOVA. Deze leden behoren tot de sub-groep LVSL-Plus. Deze leden kunnen gemaakte films inzenden voor regionale en landelijke beoordeling, waarbij de film zelfs internationaal vertoond kan worden.

bromet1

bromet2

bromet3

lvsl logo kleinLVSL clubavonden worden gehouden in: 
Buurtcentrum “Vogelvlucht”
Boshuizerlaan 5
2321 SG Leiden ZW. (Naast 5 meihal)